Junior Grejs vilkår

Betaling
Junior Grej betalingsmuligheder
Junior Grej tager mod Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard, JCB, American Express samt betaling via MobilePay, EAN nummer og bankoverførsel.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Vi tager ikke gebyr for betaling på juniorgrej.dk.
Ved bankoverførsel gør vi opmærksom på, at du ikke er beskyttet af indsigelsesordningen.

Sikkerhed
Hos Junior Grej kan du trygt anvende dit betalingskort. Betalingssystemet er godkendt af Nets/Teller.

Levering
Ordrer tilstræbes pakket og sendt inden for 1-2 hverdage. Hvis vi ikke kan overholde dette, vil du blive kontaktet.
Leveringsomkostninger:
Fragt fra kr. 49,-. Gratis levering ved køb over kr. 1.000,-.
(Bemærk, at fragtfri beløbsgrænse skal være min. kr. 1.000,- efter fratræk af evt. rabat, gavekort el. lign.)
Forsendelsesmetode:
Ordrer sendes med GLS:
– Til pakkeshop (49,-)
– Til firmaadresse (49,-)
– Til privatadresse (70,-)
Pakken kan følges via track & trace fra den afsendes, til den bliver leveret i den valgte pakkeshop/på adressen.
Ved pakkens modtagelse bedes du kontrollere varerne. Er pakken og/eller indholdet beskadiget ved modtagelsen, opfordrer vi til at du straks kontakter Junior Grej.
Junior Grej sender gerne til udlandet. Forsendelsesomkostninger beregnes individuelt – kontakt Junior Grej.

Afhentning?
Ønsker du at afhente dine varer hos Junior Grej, så kontakt os og aftal nærmere!

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 21 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 21 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 21 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Du skal inden 21 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@juniorgrej.dk / 27640048, eller ved at benytte vores Returseddel. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.)

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Ved returnering sendes varen sammen med kopi af købsfaktura til:
Junior Grej
Havnevej 18, Udbyhøj
8970 Havndal.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Ombytning af varer
Har du bestilt en forkert størrelse, eller er farven ikke som forventet, ombytter vi naturligvis varen omgående.

Gratis fragt ved ombytning
Junior Grej betaler fragten ved ombytning, så hvis tøjet ikke passer eller gaven ikke var et hit ombytter vi naturligvis og betaler returfragten.
Ombytning – Sådan gør du:

  • Kontakt Junior Grej og få tilsendt fragtlabel pr. e-mail.
  • Hent vores returseddel, print og udfyld med ordredetaljer, samt hvilken vare du ønsker byttet til.
  • Pak varen med udfyldt returseddel, print det tilsendte fragtlabel, der klistres på returpakken.

Reklamationsret
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Junior Grej
Havnevej 18, Udbyhøj
8970 Havndal.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
(Beskriv eventuelle særlige procedurer, som kunden kan følge.)

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. For at du kan indgå aftale med os, har vi dog kun brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer. Personoplysningerne opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Junior Grej, skal du rette henvendelse på info@juniorgrej.dk eller telefon 27 64 00 48. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.
Den dataansvarlige på juniorgrej.dk er indehaver Christian Heibel Godsk.

Cookies
Her kan du læse mere om cookies på juniorgrej.dk.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os: info@juniorgrej.dk / tlf. 27640048. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby.
www.forbrug.dk

Vær opmærksom på, at visse betingelser skal være opfyldt, før Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet kan behandle din klage. Læs mere herom på www.forbrug.dk.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr.
Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@juniorgrej.dk.

Iøvrigt
Forespørgsel:
Du er altid velkommen til at kontakte Junior Grej, hvis du har forslag til varer der ikke findes på juniorgrej.dk.

Priser
Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer, manglende levering og udsolgte varer.

Ophavsret
Indholdet på dette website tilhører Junior Grej og må kun gengives ved skriftlig tilladelse fra Junior Grej.

Junior Grejs vilkår er senest opdateret den 2. maj 2017