Kundeservice

Kundeservice

Kontakt os

Tlf. 27 64 00 48
E-mail: info@juniorgrej.dk

Betalingsmuligheder

Junior Grej tager imod Visa, Mastercard, Visa/Dankort, Visa Electron og Maestro, samt betaling via MobilePay, ApplePay, EAN offentlig betaling og bankoverførsel.
Junior Grej tager imod Visa, Mastercard, Visa/Dankort, Visa Electron og Maestro, samt betaling via MobilePay, ApplePay, EAN offentlig betaling og bankoverførsel.

Levering

Vi tilstræber at sende varer indenfor 1-3 hverdage.

GLS levering

GLS har fortsat fokus på sikkerhed ift. Covid-19. Bl.a. kan man hænge en fuldmagt på døren hvis man ikke er hjemme – hent fuldmagt her. Og i pakkeshops behøver man ikke skrive under.

Fragt

Fragt fra kr. 49,-. Gratis levering ved køb fra kr. 1.000,- og derover.
(Bemærk, at fragtfri beløbsgrænse skal være min. kr. 1.000,- efter fratræk af evt. rabat, gavekort el. lign.)

Bemærk! Er du ikke sikker på at være hjemme til at modtage varerne, så vælg pakkeshop. Specielle ønsker, f.eks. “må stilles på trappen” eller “sættes i carporten”, kan ikke imødekommes af GLS.

Afhentning?

Ønsker du at afhente dine varer hos Junior Grej, så kontakt os og aftal nærmere!

Retur og ombytning

Fra den dag du modtager dine varer, har du 21 dages returret på alle ubrugte varer i original emballage. Junior Grej betaler fragten ved ombytning, så hvis tøjet ikke passer eller gaven ikke var et hit ombytter vi naturligvis og betaler returfragten. Læs mere om retur og ombytning.

Størrelsesguider

Under det enkelte produkt vises den aktuelle størrelsesguide, så det bliver nemmere at vælge den rette størrelse uanset om det er jakke, sko eller bukser.

Vilkår

Her kan du se Junior Grejs vilkår.

Cookies

Her kan du se information om cookies på juniorgrej.dk.

Sikkerhed med e-mærket

Det er altafgørende for os, at du har tillid til den måde vi driver juniorgrej.dk på. Vores webshop er derfor e-mærkecertificeret, hvilket betyder at dit køb helt automatisk er omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Du sikres bl.a.:

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrol af webshoppen
    e-mærke certificeret