Kundeservice

Kontakt os
Tlf. 27 64 00 48
E-mail: info@juniorgrej.dk

Betalingsmuligheder
Junior Grej tager mod Dankort, Visa/Visa Electron, Mastercard, JCB, American Express samt betaling via MobilePay, Apple Pay, EAN nummer og bankoverførsel.
Junior Grej tager mod Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard, JCB, American Express samt betaling via MobilePay, Apple Pay, EAN nummer og bankoverførsel.

Levering
Vi tilstræber at sende varer indenfor 1-2 hverdage.

Fragt
Fragt fra kr. 49,-. Gratis levering ved køb over kr. 1.000,-
(Bemærk, at fragtfri beløbsgrænse skal være min. kr. 1.000,- efter fratræk af evt. rabat, gavekort el. lign.)

Bemærk! Er du ikke sikker på at være hjemme til at modtage varerne, så vælg pakkeshop. Specielle ønsker, f.eks. “må stilles på trappen” eller “sættes i carporten”, kan ikke imødekommes af GLS.

Afhentning?
Ønsker du at afhente dine varer hos Junior Grej, så kontakt os og aftal nærmere!

Retur og ombytning
Fra den dag du modtager dine varer, har du 21 dages returret på alle ubrugte varer i original emballage. Junior Grej betaler fragten ved ombytning, så hvis tøjet ikke passer eller gaven ikke var et hit ombytter vi naturligvis og betaler returfragten. Læs mere om retur og ombytning.

Størrelsesguider
Under det enkelte produkt vises den aktuelle størrelsesguide, så det bliver nemmere at vælge den rette størrelse uanset om det er jakke, sko eller bukser.

Vilkår
Her kan du se Junior Grejs vilkår.

Cookies
Her kan du se information om cookies på juniorgrej.dk.

Sikkerhed med e-mærket
Det er altafgørende for os, at du har tillid til den måde vi driver juniorgrej.dk på. Vores webshop er derfor e-mærkecertificeret, hvilket betyder at dit køb helt automatisk er omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Du sikres bl.a.:

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrol af webshoppen
    e-mærke certificeret