Junior Grej

Om os

Om Junior Grej

Om Junior Grej: Da vi tilbage i 2009 ikke kunne finde nogle ordentlige waders til vores børn, blev idéen født. Det blev til Junior Grej – en internetbutik med tøj og friluftsudstyr til børn og unge, som elsker naturen og at være i den!

Varme og tørre børn er glade børn – ingen lyserøde sommerfugle…

Vi tilbyder friluftøj og -udstyr til børn og unge fra ca. 3-16 år, som gør det behageligt, bekvemt og ikke mindst sjovt at nyde det aktive udeliv. Om det er på fisketur, vandretur, kanotur, skovtur, til spejder eller på jagt med de voksne, så skal tøj og grej bare virke 🙂 Udgangspunktet er “voksenkvalitet i børnestørrelse”. Mærker og produkter som mange voksne selv bruger og kender, men til børn! Og så er det uden lyserøde sommerfugle og blå elefanter…

Produkterne

Siden starten – i foråret 2010 – har Junior Grej udvidet forretningen, og tilbyder efterhånden et varieret sortiment af kvalitetsprodukter indenfor de 4 hovedkategorier, “Buer og pile”, “Fiske- og jagtgrej”, “Friluftstøj” og “Friluftsudstyr”. Vi er altid på udkig efter nye produkter og søger inspiration i både ind- og udland. Junior Grej ønsker, at informere om hensigtsmæssig brug af produkterne. Er du i tvivl? Så kontakt os endelig. Vi er altid interesseret i at blive bedre, så din mening om produkterne, hjemmesiden og Junior Grej er meget velkommen!

Inspiration

Under Tips & Tricks kan du finde masser af inspiration til forskellige børne- og familievenlige aktiviteter i naturen.

Sikkerhed med e-mærket

Det er altafgørende for os, at du har tillid til den måde vi driver juniorgrej.dk på. Vores webshop er derfor e-mærkecertificeret, hvilket betyder at dit køb helt automatisk er omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Du sikres bl.a.:

  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrol af webshoppen

Genbrugs og miljøvenlig emballage

Når du modtager en pakke fra os, vil det fortrinsvis være i genbrugsemballage. Så længe en papkasse er funktionsdygtig, giver det mening at bruge den igen, og på den måde skåne miljøet. Også selvom den ikke er så køn at se på længere 🙂 Når vi køber nye papkasser er de lavet af genbrugspap, og selv tapen er miljøvenlig…

B2B / Institutioner

Junior Grej har, via vores leverandør-netværk i ind- og udland, mulighed for at servicere virksomheder og institutioner, der har behov for produkter i større mængder. Det kan f.eks. være til klasse-/institutionssæt, kampagner, arrangementer el. lign. Institutioner, foreninger osv. kan ofte kan få tilskud til friluftsliv projekter!
Kontakt os for mere information. Læs også om “Udeskole” og bliv inspireret.

Gode oplevelser

En god handel er en handel hvor begge parter tilfredse vender tilbage. Vi ønsker at give vores kunder en god oplevelse i butikken og i naturen. Junior Grej er 100% dansk ejet.

Vi ses derude!
Maibritt & Christian

Kontakt os

Ring til os på 27 64 00 48 eller send en e-mail: info@juniorgrej.dk

Vi støtter

Junior Grej støtter den lille spejderuge (De grønne pigespejdere) og de danske hospitalsklovne, og vi er medlem af Danmarks Naturfredningsforening og støtter Red Barnet hver måned.
 

Den lille spejderuge
Junior Grej er klovnesponsor
Danmarks Naturfredningsforening