Udeskole

Begrebet udeskole blev kendt i Danmark omkring årtusindeskiftet, særligt inspireret af Arne N. Undervisningen flytter regelmæssigt ud i skolens nærmiljø, i naturen, i samfundslivet og i kulturelle institutioner – f.eks. en dag om ugen, året rundt. (kilde: Wikipedia). Forskning har gang på gang vist at udeundervisning har en yderst positiv effekt på børn og deres indlæring. Børn bliver ganske enkelt gladere, sundere og mere modtagelige for undervisning når de er ude.

Grej til udeundervisningen

Junior Grej har leveret udstyr til udeundervisning i flere år. Via vores leverandør-netværk i ind- og udland, har vi mulighed for at servicere institutioner, der har behov for produkter i både større og mindre mængder. Vi er også behjælpelige med at sammensætte de rigtige produkter, så de passer til undervisningen. Og I kan naturligvis betale via EAN. Ring på 27640048 eller send en mail til info@juniorgrej.dk og få mere information / uforpligtende tilbud.

Herunder finder I en række populære produkter til udeundervisning.

___

Er der produkter I mangler eller ønsker at vide mere om? Og som måske ikke lige findes herover? Så er I meget velkomne til at kontakte os. Så skal vi nok gøre alt vi kan for at finde det helt rigtige grej til jer!

Læs mere om Junior Grej her.