Junior Grej tager mod Dankort secured by Nets, Visa Secure, Mastercard ID check, JCB, American Express samt betaling via MobilePay, Apple Pay, EAN og bankoverførsel.
Hurtig levering | Fragt fra 49 kr, gratis over 1000 kr

Black Flash Archery

Black Flash Archery er en tysk producent og forhandler af et ret omfattende sortiment indenfor buesport.

Viser alle 9 resultater

 • BF junior compoundbue – en lille og let begynder compoundbue, anbefalet til børn fra ca. 6 år og op. Sættet er incl. 2 pile, armbeskytter, fingerbeskytter og pileholder.

  Føj til kurv
 • Børne buesæt BR 130. Med en længde på ca. 130 cm. og en trækvægt på ca. 9 kg. er det et rigtig godt begyndersæt til børn fra ca. 8 år og opefter.  Sættet er incl. 2 pile, armbeskytter, fingerbeskytter, skydeskive og pilekogger.

  Udsolgt – godt alternativ: Crusader 130

  Læs mere
 • Børne buesæt BF 110, er et rigtig godt begyndersæt til de yngste. Vi anbefaler sættet til børn fra ca. 6 år og opefter. Incl. 2 pile, armbeskytter, fingerbeskytter, skydeskive og pilekogger.

  Udsolgt! Godt alternativ: Crusader 110

  Læs mere
 • Børne buesæt BF 95 er et rigtig godt begyndersæt til de yngste. Vi anbefaler sættet helt ned til ca. 3-4 år og opefter. Incl. 2 pile, armbeskytter, fingerbeskytter, skydeskive og pilekogger.

  Læs mere
 • Tjubo børne buesæt indeholder bue, buestreng med fingerruller, 2 pile med sugekopper, armbeskytter, skydeskive og praktisk transportrør med skulderrem. Så er det hele klar til turen 🙂

  Føj til kurv
 • Sikre pile – når junior løber tør! Ikke fordi, pilene går i stykker eller umiddelbart er svære at finde igen… Men bare fordi, de bliver væk på et eller andet tidspunkt 🙂 Disse er med store gummidutter, også kaldet sugekopper. Så er der lidt mere ro i sjælen…

  Føj til kurv
 • BF junior langbue – et robust buesæt der passer perfekt som begynder bue fra ca. 7 år. Sættet er incl. 2 pile, armbeskytter, fingerbeskytter, pileholder og sigtemildler. Så mangler du bare noget at skyde på 🙂 Vi kan varmt anbefale vores skumplade med bøjle og skydeskiver 10 stk.

  Føj til kurv
 • Bue og pil startsæt er et super bud på den første compoundbue. Enkel i funktion og meget robust. passer både til højre og venstre hånd. Passer til børn fra omkring 6 år og op! Men kan sagtens bruges af ældre børn og voksne nybegyndere også 🙂

  Sætpris! (normalpris: 1215 kr.)

  Føj til kurv
 • Skydehandske – perfekt når junior ofte skyder med bue! Denne lækre skindhandske er dejlig blød og med ekstra forstærkning på fingerspidserne.

  Føj til kurv

Viser alle 9 resultater

Få vores nyhedsbrev

Få tilsendt nyheder, gode tilbud og tips til oplevelser i naturen, ca. 6-8 gange om året.

Følg Junior Grej

Nyheder, tilbud, konkurrencer, inspiration og gode idéer til udeliv med børn...

Facebook - Junior Grej  Youtube - Junior Grej Google My Business - Junior Grej  LinkedIN - Junior Grej

Vi er e-mærket

Så dit køb er automatisk omfattet af e-mærket's køberbeskyttelse. Din garanti for tryg og sikker handel på nettet

Top
All Søgeresultater