Junior Grej tager mod Dankort secured by Nets, Visa Secure, Mastercard ID check, JCB, American Express samt betaling via MobilePay, Apple Pay, EAN og bankoverførsel.

Hurtig levering | Fragt fra 49 kr, gratis over 1000 kr

Ocean

Ocean har mere end 60 års erfaring i at designe, udvikle og producere beskyttende arbejdstøj. Det hele startede som et svar på erhvervsfiskernes nødråb på effektivt regntøj. Det skull kunne holde dem varme og tørre under ekstreme og barske vejrforhold. De første sæt regntøj blev produceret i kraftig presenning kvalitet. Tøjet blev skabt i dyb respekt for brugerne og deres arbejde tilbage i 1958. Samme år som firmaet blev grundlagt. Den dag idag producerer Ocean også helt “almindeligt” regntøj, gummistøvler, waders osv. Og det er selvfølgelig også i rigtig god kvalitet, der virkelig kan holde til noget. Rigtig godt til børn og unge.

Viser alle 2 resultater

  • Junior waders – som de gode gamle velkendte waders, i kraftig 500 grams pvc materiale, bare i endnu lækrere kvalitet. Perfekte til f.eks. fiskeri fra strand, ved å eller lign. Og til de små er de geniale i børnehaven…

    Vælg muligheder
  • Børne waders… Til fiskeri, de våde dage i haven eller ved vandet – eller til dagligt i børnehave mm. Fremstillet i kraftig pvc så de tåler børns leg, og selvfølgelig i den velkendte gode Ocean kvalitet.

    Vælg muligheder

Viser alle 2 resultater

Få vores nyhedsbrev

Få tilsendt nyheder, gode tilbud og tips til oplevelser i naturen, ca. 6-8 gange om året.

Følg Junior Grej

Nyheder, tilbud, konkurrencer, inspiration og gode idéer til udeliv med børn...

Facebook - Junior Grej  Youtube - Junior Grej Google My Business - Junior Grej  LinkedIN - Junior Grej

Vi er e-mærket

Så dit køb er automatisk omfattet af e-mærket's køberbeskyttelse. Din garanti for tryg og sikker handel på nettet

Top
All Søgeresultater